ЕКОпорошок універсальний для прання білих та кольорових речей Green Max

372 грн

ECOпорошок натуральний концентрат для прання білих та кольорових речей – це універсальний засіб для прання.

Категорія:

Опис

ЕКОПОРОШОК натуральний концентрат для прання білих та кольорових речей ТМ GREEN MAX – це ефективний та безпечний засіб для прання. Ефективно виводить пігментні плями від трави, соків, кави, чаю, а також жирні плями. У разі сильного забруднення не потребує додаткового замочування. Усуває неприємні запахи. Має антибактеріальну та антигрибкову дію.

Підходить для білих та кольорових речей з тканин усіх типів, крім вовни та шовку. Добре відбілює завдяки активному кисню. Зберігає яскравий колір речей. Не руйнує структуру волокон тканини.

Підходить для води будь-якої жорсткості, не вимагаючи додаткових пом’якшувачів!

Підходить для використання в машинах будь-якого типу і для ручного прання. Захищає пральну машину від утворення вапняного нальоту.

Застереження. Порошок високої концентрації! Під час ручного прання рекомендовано повністю розчинити порошок перед завантаженням білизни. Уникати довготривалого контакту нерозчиненого порошку з тканиною.

Для прання кольорових речей із нестійким барвником для попередження знебарвлення рекомендована температура прання 40 °С. Не використовувати для прання виробів із вовни та шовку.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ЕКОпорошок універсальний для прання білих та кольорових речей Green Max”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *